Spisested med fokus på kvalitet

Restauranten er lukket for sæsonen, men hotellet er åbent for værelser og selskaber.
Kontakt Stefan på tlf 98 48 40 90

På Strandby Badehotel er der en tilhørerende restaurant, hvor du kan nyde et godt måltid mad. En hoteloplevelse ikke komplet uden en god middag. På vores restaurant kan I gå på opdagelse i vores sæsonbestemte menukort og gå direkte op i seng bagefter – mæt af god mad, god vin og gode oplevelser.

På Strandby Badehotel er der en tilhørerende à la carte restaurant, hvor du kan nyde et godt måltid mad. En hoteloplevelse ikke komplet uden en god middag . Så tag et kig på menukortet, der hele tiden ændrer sig, afhængig af årstid og hvad fiskerne har haft held med at fange. Fortvivl ikke, hvis du ikke spiser fisk, vi har altid en kødret på menukortet. Der er helt sikkert noget for enhver smag, og alle retter er af høj kvalitet og bliver serveret med et smil. Som hotelgæst kan du gå direkte op i seng – mæt af god mad, god vin og gode oplevelser.

Åbningstider

Strandby Badehotel holder åbent hele året for overnattende gæster. Vi gør opmærksom på at vi uden for restaurantens åbningstider (SÆSONÅBNET) , tilbyder dagens middag mod forudbestilling dagen før.

Mad ud af huset

Strandby Badehotel laver gerne mad ud af huset. Skal du have fest eller bare gæster derhjemme, laver vi gerne et tilbud på menu efter eget ønske ud af huset. Kontakt Stefan for aftale.

Vi henviser til vores facebookside med hensyn til menu og åbningstider.

https://www.facebook.com/strandbybadehotel/

Udenfor restaurantens åbningstid tilbyder vi vores overnattende gæster, dagens middag mod forudbestilling dagen før.

Vedrørende allergener spørg venligst personalet.

Alle priser er inklusiv et smil

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation