Strandby

visitstrandby.dk

Ca. 7 km. nord for Frederikshavn ligger den lille fiskerby Strandby, der i folkemunde også kaldes ”En god ankerplads”. Det er ikke tilfældigt, for havnen har længe været byens livsnerve og er den dag i dag en af Danmarks mest aktive fiskerihavne. Det er her den berømte Frederikshavner Rødspætte landes.

Strandby har nogle af Danmarks bedste sandstrande med blåt flag på Nordstranden. Strandby er kendt for sine forskellige bygningsstile, med en hyggelig gammel bydel, 2 interessante kirker og flot natur.

”Byen hvor der løftes i flok”

På havnen er der mange arrangementer i løbet af sommeren. f.eks. : Lions Fiskefestival i juni, FDF Havnefest, med de berømte havnedueller, i august, og som seneste nye tiltag: Sjov på havnen 4 tirsdage i Juli.

I Strandby er en hyggelig tur på lystbådehavnen et must. Lystbådehavnen er blevet udvidet med antallet af bådpladser og har mange gode faciliteter, bl.a. ny havnetrappe hvor kano og kajakker let kan lægge til og hvor man kan sidde og nyde sin medbragte mad.

I Strandby ”kan alt gå i fisk”. Strandby Fiskeauktion kan besøges på hverdage kl. 7,00, og der er rig mulighed for at kaste snøren ud fra en af molerne og håbe på fangst. Fiskeudstyr kan købes på havnen hos JL Marine A/S.

Strandby havn

Stranden

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation